De Schrijfweek

De grenzen van mijn denken zijn de grenzen van mijn succes. Verleg je grenzen!

Dit is een eyeopener. Wil jij werkelijk laten zien waar je voor staat, dan vind je in mij een gedreven partner om alles uit jouw kunnen en kennis te halen. De Schrijfweken in Nederland, Botswana en Zuid-Afrika organiseer ik om je te helpen om van je mogelijkheden jouw nieuwe realiteit te maken. En jouw nieuwe realiteit is het hebben van een boek. Ik geef je vier redenen om in te stappen en drie mogelijkheden voor een Schrijfweek. De keuze is aan jou. Denk je tijdens het lezen: wow, wat zou dit gaaf zijn! Geef jezelf dan toestemming voor een onvergetelijke upgrade van je leven.

1. Ontdek je talent en know how
Jij hebt iets wat uniek en waardevol is. Mogelijk zie je het zelf onvoldoende, of maak je het niet zichtbaar genoeg. Je leert tijdens het scherpslijpen van je boek om je waarde flink te verhogen zodat het voor klanten straks een no-brainer is om voor jou te kiezen. In plaats van het kijken naar anderen en daar energie en tijd aan verliezen, verhoog je je eigen impact. Je schrijft je eigen visitekaartje.

2. Zeven dagen focus op jou en jouw kennis
Het is zo veel makkelijker om te verwoorden wat jouw unieke expertise is als je even uit de dagelijkse rompslomp van je business bent. Als je kunt schrijven en overleggen zonder afleiding, zonder dat er steeds een beroep op je wordt gedaan. Met mij heb je de juiste support en energie om je heen. En je krijgt schrijftechnische coaching. Vanuit vertrouwen in jezelf en de toekomst maak je wellicht keuzes die je leven kunnen veranderen.

3. Dompel je onder in een andere omgeving
Je omringt je met schoonheid en kwaliteit. Er wordt voor je gezorgd. Aan alles is gedacht. Jij kunt compleet opgaan in jouw boek.

4. Blijf on track met vervolgcoaching
Tijdens deze onvergetelijke dagen voltooien wij jouw manuscript. Dan ben je er natuurlijk nog niet. Want je hebt nog een vormgever nodig, een uitgever wellicht. Samen met een aantal partners zorg ik ervoor dat je ook in het vervolgtraject snelle en goede stappen zet.

De Schrijfweek 2020 in drie varianten

De groepsschrijfweek – met maximaal zes personen en twee coaches brengen we jouw boek naar een volgende fase.
Prijs: € 1995,- per persoon (excl. btw, excl. verblijf, inclusief een-op-een coaching en diverse lezingen door gastsprekers)

Meer weten?


De Face to Face week Nederland: wij kiezen een rustige accommodatie waar wij een week lang verblijven. In die week schrijven we jouw boek. 100% aandacht voor jou en je boek en de weg die jij aflegt. Als jij je manuscript nog niet klaar hebt, kunnen we de week verdelen in drie dagen raamwerk opzet en vervolgens vier dagen focus op je boek in wording.
Prijs: € 2995,- (excl. btw, excl. verblijfskosten). In 2020 heb ik ruimte gereserveerd voor vier auteurs die een week exclusief met mij doorbrengen.

Meer weten?


De superdeluxe Schrijfretraite Zuid-Afrika of schrijven in de bush in Botswana.
In een luxehuis aan de Atlantische Oceaan, 80 kilometer van Kaapstad, brengen wij tien dagen door om jouw boek te voltooien. Je reist echter niet zomaar naar de andere kant van de wereld. Je wilt gepamperd worden, je pen kilometers laten maken, maar je wilt ook geconfronteerd worden; met ruimte, natuur, met contrasten, met cultuur. Met jezelf. Je verrijkt je leven, je herijkt je gedachten en meningen. Je komt tot rust en brengt het mooiste van jezelf, namelijk je boek mee terug naar Nederland.

Prijs: € 9.997,- (excl. btw, inclusief verblijf, transfers, vliegticket economy, excursies in overleg). Prijs voor je eventueel meereizende partner op aanvraag.

Koro River Camp op de grens van Botswana en Zuid-Afrika is een magische plek waar wonderen gebeuren en de natuur al je zintuigen activeert. We blijven hier zeven nachten op basis van volledig logies en safari activiteiten. Ook slapen onder de sterren hoort tot de mogelijkheid.

Alvast de sfeer proeven?

Prijs: € 9,997,- (excl. btw, inclusief verblijf, transfers, vliegticket economy, excursies in overleg). Prijs voor je eventueel meereizende partner op aanvraag.

Deze superdeluxe Schrijfretraite bied ik in 2021 tweemaal aan in Zuid-Afrika en eenmaal in Botswana.

Meer weten?

Ben jij klaar om jouw boek werkelijk het licht te laten zien en wil je het beste van het beste? Wees mijn gast. Ik verheug me erop om met je aan de slag te gaan. Het wordt geen walk in the park, we zullen discussiëren, waarderen, schrappen, schuiven, slijpen. Totdat jouw boek is wat jij ervan verwachtte en zelfs beter.