Contact

Kennismaken? Ja graag!
Voordat wij met elkaar aan de slag gaan, wil ik je natuurlijk graag ontmoeten. Face to face, want zo gaan wij ook jouw boek maken. Een kennismakingsgesprek van een uur is gratis. Boek je een van de drie Schrijfweken, dan ontmoeten wij elkaar nogmaals om de week met elkaar voor te bespreken.

Beschikbaarheid 2020
In 2020 heb ik nog zesmaal een week beschikbaar om met jou in een week (ja, echt in zeven dagen) jouw boek te maken.

Wat zijn de spelregels?
Jij hebt een manuscript voor een (zakelijk) boek als basis. Ongeveer 40.000 woorden.

Dat ontvang ik twee weken voor onze Schrijfweek.
In de week zitten we samen en stellen het boek definitief samen, halen de fouten eruit. Bepalen de stijl, maken een wervende tekst voor achterop. Je gaat bij me weg met een manuscript waarmee je naar de vormgeving kunt.

Je hebt nog geen boek?
Maar je wilt de Face to Face schrijfweek gebruiken om jouw idee in de steigers te zetten. Dan kun je ervoor kiezen om de 7 dagen te splitsen. Je werkt drie dagen met mij aan het neerzetten van het frame. Daarna werken we als jij klaar bent met je basis nog vier dagen aan het manuscript en maak jij de keuze hoe je wilt gaan uitgeven.

Samen sta je sterker
Dat geldt voor jou als auteur als je mij als coach kiest. Maar ook ik ben sterker als ik kan samenwerken. Ik doe dat met Marianne Roelofs en in enkele gevallen met Rik Felderhof. Samen zoeken wij – als jij dat wenst – een vormgever, een uitgever waarmee we al contacten onderhouden, drukkerij. We brengen je in contact met experts op het gebied van marketing en promotie.

We laten je niet alleen nadat je je boek voltooid hebt. Want ons doel is: Na maximaal 90 dagen heb jij werkelijk je boek in handen.